Κρεατίνες

Κρεατίνες - Συμπληρώματα Διατροφής

Αν θέλετε να αυξήσετε τους μύες στο σώμα σας, οι κρεατίνες είναι απαραίτητες και θα διευκολύνουν κατά πολύ την προσπάθειά σας. Πρακτικά, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια που θα την διοχετεύσετε στην άσκηση. Επιπρόσθετα, οι κρεατίνες θα βοηθήσουν την πρόσληψη νερού στα κύτταρα των μυών κι έτσι θα ενισχυθεί κατά πολύ η σύνθεση πρωτεϊνών. Ως αμινοξέα, οι κρεατίνες είναι πολύτιμα δομικά συστατικά για τον οργανισμό μας και παράγονται ή αποθηκεύονται σε όργανα του σώματός μας, όπως το συκώτι, το πάγκρεας και οι νεφροί. Με δεδομένο ότι η δυνατότητα παραγωγής κι αποθήκευσης είναι περιορισμένη, τα συμπληρώματα διατροφής που είναι πλούσια σε κρεατίνες αποδεικνύονται εξαιρετικά ωφέλιμα.
 
Εκτός λοιπόν από την συστηματική άσκηση και την προσοχή στις διατροφικές μας επιλογές, οι κρεατίνες είναι επιτακτική ανάγκη όσων χρειάζονται να αυξήσουν τον όγκο των μυών τους αλλά και να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Εμπιστευτείτε τις κρεατίνες, πάντοτε με μέτρο και αφού ενημερωθείτε για την συνιστώμενη δοσολογία καθημερινά. Μετά από λίγες μόνο ημέρες, τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανταμείψουν για τους κόπους σας στο γυμναστήριο και την τακτική προπόνηση!

Επισκευτείτε τη σελίδα μας Συμπληρώματα Διατροφής για να βρείτε κάθε προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες διατροφής