Μέταλλα

Μέταλλα - Συμπληρώματα Διατροφής

Υπάρχουν αρκετά μέταλλα που φροντίζουν τον οργανισμό μας, ενισχύοντας τη δύναμή μας και βελτιώνοντας τον μεταβολισμό μας. Μέταλλα όπως ο σίδηρος και το μαγνήσιο, το ασβέστιο κι ο φώσφορος, αποτελούν κύριες πηγές ευεξίας για τον καθένα μας. Χωρίς το ασβέστιο δεν μπορούν να δομηθούν σωστά τα οστά μας, ενώ χωρίς τον σίδηρο δεν μπορεί να συντεθούν η αιμοσφαιρίνη κι ορισμένα σημαντικά ένζυμα. Όπως καταλαβαίνετε, η χρησιμότητα των μετάλλων είναι αδιαμφισβήτητη και η έλλειψή τους οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα.
 
Γνωρίζοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ανθρώπου, είναι απαραίτητη η πρόσληψη της ιδανικής ποσότητας σε σχέση με τα μέταλλα. Αν παραδείγματος χάριν κάποιος άνθρωπος έχει χαμηλά επίπεδα σιδήρου, επιβάλλεται η αύξηση της πρόσληψης αυτού του μετάλλου άμεσα. Η πρόσληψη μπορεί να γίνει είτε μέσα από την επιλογή τροφών όπως το συκώτι, οι σαρδέλες, τα δημητριακά κτλ., είτε μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής. Υπάρχουν συμπλέγματα μετάλλων που ενισχύουν γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση είτε μέταλλα που ενδείκνυνται για την αναδόμηση των οστών. Ανάλογα με τις ελλείψεις που παρουσιάζετε, θα πρέπει να καταφύγετε στα αντίστοιχα μέταλλα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο υγιείς.
 
Εμπιστευτείτε τα μέταλλα και απολαύστε τη ζωή στο μέγιστο βαθμό!

Επισκευτείτε τη σελίδα μας Συμπληρώματα Διατροφής για να βρείτε κάθε προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες διατροφής