Χυμοί

Χυμοί - Συμπληρώματα Διατροφής

Οι χυμοί είναι από τις αγαπημένες διατροφικές επιλογές σχεδόν όλων μας. Πλούσιοι σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, οι χυμοί μπορούν να περιέχουν φρούτα και λαχανικά σε συνδυασμό. Με τη βοήθεια της φαντασίας, ο καθένας μπορεί να πειραματιστεί και να ανακαλύψει καινούριους γευστικούς και υγιεινούς συνδυασμούς σε σχέση με τους χυμούς. Είτε με τη βοήθεια του αποχυμωτή, είτε με τον στίφτη και το blender, οι χυμοί παρασκευάζονται εύκολα και καλό είναι να καταναλώνονται άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας έχει την ευκαιρία να γευτεί κάτι όχι μόνο νόστιμο, μα επίσης γεμάτο θρεπτικά συστατικά.
 
Υπάρχουν αναρίθμητα οφέλη στην κατανάλωση χυμών, ιδιαίτερα των σπιτικών χυμών με φρούτα και λαχανικά εποχής. Οι χυμοί μας εφοδιάζουν με ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός μας, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθούν να ξεδιψάσουμε και να καταναλώσουμε κάτι γλυκό χωρίς ενοχές. Φυσικά, καλύτεροι θεωρούνται οι φυσικοί χυμοί χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αν κάποιος επιθυμεί επιπλέον γλυκύτητα, προτείνεται η προσθήκη μελιού ή κάποιου γλυκαντικού χωρίς θερμίδες.
 
Οι χυμοί αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, ενώ βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και μας γεμίζουν με ευεξία και ζωντάνια σε κάθε μας στιγμή. Εντάξτε τους στο διαιτολόγιό σας και γευτείτε τα πολύτιμα οφέλη τους!

Επισκευτείτε τη σελίδα μας Συμπληρώματα Διατροφής για να βρείτε κάθε προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες διατροφής